محققان دانشگاه کالیفرنیا لسآنجلس (یو سی ال ای) در گزارش خود نوشتهاند که برای انجام تحقیق فوق به مدت شش هفته آب نوشیدنی دو گروه موش آزمایشگاهی را با نوعی محلول حاوی شربت ذرت با قند فروکتوز بالا عوض کردند، مادهای که به طور گسترده در مواد خوراکی فرآوری شده مورد استفاده انسانها استفاده میشود.
به گزارش پانا، در همین حال پژوهشگران فوق دو ماده مکمل اسید چرب اُمگا-3 و دوکوزاهگزانوئیک اسید، «دی اچ ای»، را نیز به خوراک یک گروه از موشها افزودند.
پیش از اضافه کردن محلول قندی، موشها هر روز در پنج نوبت تحت آموزش قرار میگرفتند. پس از شش هفته مصرف شربت فروکتوز، برای آزمایش سطح توان ذهنی موشها را باری دیگر به مارپیچ آزمایشی باز گرداندند.
بررسی دقیقتر مغز موشها آشکار کرد که گروه محروم از افزودنی دوکوزاهگزانوئیک اسید، «دی اچ ای»، نشانههایی از مقاومت در برابر انسولین نشان دادند.
www.salamatnews.com